Připravování jídla

Proběhlé akce

Ke konci léta jsme měli možnost připravovat krásně barevné a výborné veganské svatební menu, které bylo opravdu bohaté.






Svatební menu:

Tataráček z červené řepy

Dýňový krém s chlebovým chipsem

Sekaná z čočky s pyré z kořenové zeleniny


Studený bufet:

Vegan burrito v bezlepkové tortille se salsou verde

Batátové chipsy s guacamole

Nachos s vegan cheddar a mango salsou

Zeleninové julienne s baba ganoush






Coleslaw se sojanézou

Letní závitek s čerstvými bylinkami

Salát z exotického ovoce

Závin s červeným zelím a karamelizovanou

cibulí

Špenátový quiche se sušenými rajčaty


Teplý bufet:

Gulášek z hlívy ústřičné s jasmínovou rýží

Občerstvením z Bonvivan catering si můžete obohatit i rodinnou oslavu.





Menu:

Škvarková pomazánka

Játrová paštika s brusinkami

Coleslaw salát

Sous vide kuřecí paličky

Citrónová majonéze

BBQ omáčka

Pšeničný kváskový chléb

Bageta pain a l'ancienne

Kobliha s vanilkovým krémem špuntovaná jahodou

Na sklonku léta proběhla svatba ve vaňovské loděnici.





Svatební menu bylo toto:


Studený bufet:

Špíz z parmské šunky a melounu cataloupe

Červená řepa s kozím sýrem a vlašskými ořechy

Vepřová panenka v listovém těstě

Caprese salát s mini mozzarellou

Variace sýrů s domácí marmeládou

Rolované listové těsto se zelím a karamelizovanou cibulí

Zeleninové julienne s bylinkovým dipem

Salát z exotického ovoce (kiwi, ananas, meloun, hroznové víno)

Roastbeef s křenovou majonézou


Teplý bufet:

Hovězí guláš s pečivem

Kuřecí řízečky s vídeňským bramborovým salátem


Dipy, pečivo a pochutiny

Kečup, hořčice

Vejmrda

Bylinkový dresink

Světlé, tmavé pečivo

Kyselé okurky

1
2
  • Facebook - Bílý kruh
  • Instagram - Bílý kruh

Bistro Bonviván, Revoluční 3, Ústí nad Labem, Česko

©2020 Bistro Bonviván, designed by StudYo